Strava art wandeling in Leiderdorp

Aangeboden
Meedoen

Iedereen kent die mooie plaatjes wel in de vorm van wielrenners, dieren of zelfs de Eifeltoren die mensen hebben afgelegd met hun activitiy tracker Strava. Dit wordt Strava Art genoemd.

Nou, laatst hebben we geheel toevallig het patroon van een onderzeeboot in en om Leiderdorp gelopen. En dat is voor mij als duiker heel bijzonder. Ik heb al vele duiken gemaakt in de Noordzee op de Duitse onderzeeër U31, Zijn we al vele tochten op zoek geweest naar de vermiste Poolse helden onderzeeër Örzel, die in Vlissingen gebouwd is en hopen we stiekem nog de vermiste Nederlandse O13 te vinden. (De U31 komt uit WOI, de Örzel en O31 uit WOII)

Maar terug met de benen op de grond.

Sinds 1,5 jaar loop ik mee met de wandelgroepen Leiderdorp. (Zie https://www.facebook.com/groups/772765802926203)

Elke dinsdag en donderdagavond vertrekken we stipt op half 8 vanaf de Winkelhof, tegenover grand café Hofplein. We lopen stevig door en streven ernaar om ca 8 km per avond te lopen en bepalen met elkaar waar we heen gaan.

Deelname is gratis en nu in corona tijd lopen we in groepjes van maximaal twee en als er meer deelnemers zijn lopen de groepjes wat verder uit elkaar.

Bij deze Strava-art wandeling zijn we vanaf de Winkelhof door de wijk naar de Gallaslaan gelopen. Daarna langs de dwarswetering naar de Persant Snoep weg. Via het fietspad onder de weg door richting het benzine station aan de A4, Daar weer door het tunneltje rechtsaf door het Ghoybos naar de nieuwe elektriciteitsmast. Hier weer onder de snelweg door richting Hoogmade. Daar de doorgaande weg uit Hoogmade richting Leiderdorp gevolgd. Doorgelopen over de Does(brug) en via de lus door het tunneltje onder de weg door richting de Ruige Kade. Hier hebben we het 'nieuwe' fietspad uitgelopen tot aan de Achtenhovenweg, terug richting de A4 en Lidl. Vanuit hier over de Willem Alexanderlaan, tot vlak voor het gemeente huis. Daar het pad langs het kerkhof (Hoogmadenseweg, Munnikenweg) tot aan de Persant Snoepweg. Vanaf hier slingerend door de Houtkamp tot aan de kruising Laan van Berendrecht en Engelendaal. Vanuit daar het laatste stukje terug naar de Winkelhof. En als afsluiting de 'rookpluim in de tekening' via de Cor Gordijnsingel terug naar huis.

Heb je ook zin in een stevige wandeling, loop dan eens gezellig met ons mee.

Contact

Mark Barto
Contactpersoon

Neem contact op met Mark:

-11