Buiten sporten met LA Training

onderneming
Sport

Fit worden en blijven? Meld je aan voor een training bij LA Training. De trainingen zijn geschikt voor verschillende leeftijden en niveaus!

De trainingen zijn niet ingewikkeld, er zit altijd variatie in. Elke keer kan de groep weer iets anders verwachten. En vind je een oefening te ingewikkeld of kun je deze niet uitvoeren in verband met een blessure? Dan krijg je een andere oefening. Je hoeft niet stil te staan of te wachten.

De trainingen vinden buiten plaats, bij echt harde regen op een overdekt plekje. Er wordt gebruik gemaakt van materialen (elastieken, kettlebells, dumbbells, etc.), maar er zijn ook oefeningen met het eigen gewicht als weerstand (push-ups, dips, etc) en met de dingen in de openbare ruimte (fietsnietjes, randen van bloemenbakken, etc). Er wordt gewerkt aan de verbetering of het op peil houden van de conditie (kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie van de spieren) van het lichaam. En er staat altijd een muziekje aan op de achtergrond. Dat sport toch veel lekkerder!

Meer informatie

Contact

Linda van Kooperen
Contactpersoon

Neem contact op met Linda:

-7