Taekwondo-dojang Leiderdorp

non-profit organisatie
Sport
Beweging
Sportverenigingen

Welkom bij Taekwon-do Dojang

태권도

Taekwon-do is een Koreaanse Verdedigings kunst. Deze krijgskunst heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige en wereld wijd veel beoefende sport. Het Taekwon-do kenmerkt zich door de vele traptechnieken, snelheid en bewegelijkheid.Wij zijn een ITF Taekwon-do vereniging en we beoefenen de stijl van de grondlegger. In vergelijking met andere gevecht en verdedigingssporten legt het Taekwon-do meer Accent en perfectie op de ontwikkeling van Trap en basis -technieken , snelheid, bewegelijkheid en combinatie van verschillende technieken. Deze basis word wekelijks herhaald en ook is er iedere les een wisselend thema.Het Taekwondo is geen superieur systeem maar het is een veelzijdig sport en bied een basis of aanvulling voor elke andere sport. Een basis voor een betere fitheid, conditie en meer lenigheid.En in het dagelijks leven versterkt het je zelfvertrouwen en andere competenties worden ontwikkeld. Het Taekwondo geeft ook pedagogische waarde mee. Enkele belangrijke waarden zijn; discipline, beleefdheid, respect en integriteit. Een Taekwondo beoefenaar is fanatiek maar er wordt ook lekker recreatief getraind.

Waar trainen wij zoal in:-Conditie -Zelfverdediging-Lenigheid -Basis Technieken-Trap technieken -kussen training-Stap sparring -Sparring -Stijlvormen -BreektestenTrainingingslocatie: Trainingstijden:

Sportzaal ‘Zijlkwartier’ Vrijdag Van der Marckstraat 19 , Leiderdorp

<12 jaar: 19.00 - 20.00 uur

12 jaar: 20.00 - 21.15 uur

Voor meer informatie:

- WWW.Taekwon-doDojang.NL

- of kom voor de les naar een instructeur, dan hebben we tijd voor je vragen

- of volg een paar proeflessen, de eerste 2 lessen zijn gratis,

- En je kunt op zaterdag 14-15H ook 2 gratis proeflessen volgen in Hapkido.

note: in juli en augustus trainen we buiten nabij de zaal

<p>Aanbod: 4 proeflessen voor € 10</p><p>Aanvang: vrije instroom gedurende het sportseizoen 2020-2021</p><p>Benodigdheden: makkelijk zittende sportkleding, de training heeft op blote voeten plaats.</p>Les Groep 1<p>Vrijdag avond 19:00-20:00 voor kinderen 3+ t/m 12 jaar, 18:45 gaat de zaal deur open, zorg dat je 5 min. zorg dat je 5 min voor aanvang klaar staat.</p>Les Groep 2<p>Vrijdag avond 20:00-21:00 voor jeugd 12+ en volwassenen, zorg dat je 5 min voor aanvang klaar staat. Houd er rekening mee dat voor de gehele lesgroep de les kan uit lopen tot 21:30 uur.</p><p>Aanmelden kan per e-mail naar het mailadres tmartijn@xs4all.nlo.v.v. sportkennismaking Leiderdorp.</p>

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Waar

Van der Marckstraat 19
Leiderdorp

Contact

Neem contact op met Martijn:

Martijn van Tol
Contactpersoon
-4