Welkom in Mijn Leiderdorp

Zoveel te doen in Leiderdorp

Online platform voor bewoners en organisaties om zichzelf te presenteren, activiteiten te delen en informatie uit te wisselen.

Wilt u iets plaatsen op MijnLeiderdorp.nl? Kijk dan hieronder hoe dat kan en op welke plek uw item het beste uitkomt.*
Toevoegen kan alleen met een account. Bekijken kan zonder account.

De organisaties die activiteiten delen op MijnLeiderdorp.nl zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de huidige maatregelen vanwege coronavirus.

Organisatiegids
Ontdek of presenteer je organisatie in Leiderdorp.

Agenda
Vind en start de leukste activiteiten voor jong en oud in je wijk

De organisaties die activiteiten delen op MijnLeiderdorp.nl zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de huidige maatregelen vanwege coronavirus.

Prikbord
Help elkaar met tijd, talent of spullen in je wijk (vrijwillig vraag- en aanbod).

Etalage
Speciaal voor ondernemers. Ontdek lokale specialiteiten en steun ondernemers in Leiderdorp.

Nieuws
Deel het laatste nieuws en belangrijke informatie in de wijk.

* MijnLeiderdorp.nl behoudt zich het recht voor om items offline te zetten als items niet op de in de juiste categorie staan of geen actuele gegevens bevat. De plaatser van het item wordt hier altijd van op de hoogte gebracht.

MijnLeiderdorp.nl is onderdeel van WijkConnect.com. MijnLeiderdorp.nl heeft een uitgedacht systeem om makkelijk gegevens te beheren. Bij alles wat je plaatst op MijnLeiderdorp.nl kun je zelf contactpersoon zijn of een contactpersoon kiezen. Als er geen contactpersoon is, bv bij Nieuws, kun je die weglaten.
Voor vragen kunt u terecht bij de wijkbeheerder. Wijkbeheerder in Leiderdorp is Robert van Egmond, buurtcoach bij Incluzio Leiderdorp. Voor vragen kunt u contact opnemen via rvegmond@incluzio.nl of 06-83285822. Meld je aan als buur